Foto: Karl Lekhom/Sveriges Radio

Igår gjorde P4 Göteborg ett reportage angående Kultursommarjobbarna i Göteborg. I reportaget får vi höra en ut av dansaren Wilma Birehedoch musikern Leo Zaner från årets Kultursommarjobb. De berättar hur det känns att jobba med Kultursommarjobb och att uppträda på stan inför en större publik. Båda två tycker det är roligt att kunna nå ut till en större publik genom arbetet för Kultursommarjobb. 

“Det finns vissa som ser irriterade ut men i allmänhet är det svinroligt att få stå och underhålla folk” säger Leo Zaner i reportaget.

Lyssnat på hela reportaget i länken nedan:

https://sverigesradio.se/artikel/deras-sommarjobb-ar-att-sprida-musik-och-dans-pa-goteborgs-gator-och-torg 

 

Följ Kultursommarjobb på Instagram och Facebook också för att ta del av vårt jobb under sommaren. Där hittar ni tider och platser för alla grupper som spelar. Dans, musik, teater och  poesi! Ni kan också se fantastiska bilder och videor ut av de olika uppträdande. Kom och kolla i sommar! 

 

// Zi från marknadsföringsgruppen