Kombarris är ett band på 6 personer som spelar 70-talsrock och som vill få folk att dansa! Idag träffade vi gruppen på Stigbergstorget där de stod och spelade efter att ha varit på specialuppdrag hos äldreboende.

De senaste dagarna har Kombarris saknat deras sångare Leia som varit hemma sjuk. De har därför fått köra på lite olika nödlösningar och fått repa om igen. Trots det levererar de en underbar show som ingen i publiken blir besviken på.

Kombarris tycker likt de andra grupperna mycket om publikens närvaro och gillar att se folk dansa och bli glada av deras musik. De nämner att de fått mycket komplimanger från äldre generationer vilket de tror beror på deras val av låtar och stil.

Vi önskar fortsatt lycka till till Kombarris och rekommenderar er alla att gå och se dem när ni har möjlighet! Vart och när de (och de andra banden) spelar hittar ni på Kultursommarjobb’s instagram @Kultursommarjobb.

 

//Ebba från marknadsföringsgruppen