Nu har det gått lite mer än halva tiden av arbete för vår periods kultursommarjobbare. Vi i marknadsföringsgruppen försöker genom bilder, videos och texter att dokumentera så mycket som möjligt. Under arbetet med dokumentering märks det av många likheter mellan de olika grupperna och personerna. Förutom att de älskar kultur och att få utöva den på sitt sätt så är det många som även nämner publikens närvaro. Att få göra någons dag bättre verkar vara något som driver kultursommarjobbarna framåt. Det är fint att tänka på och det är något som vi tycker definierar Kultursommarjobb: Personer som gör något de älskar som också bidrar till att andra blir glada. Ta inspiration från dem och sprid glädje till andra genom din egna passion! Här nere följer bilder från perioden som inte publicerats ännu.

//Ebba från marknadsföringsgruppen