Förra veckan när det repades för fullt var Marknadsföringsgruppen och pratade med bandet “Drottning Zilvia”. Bandet består av Molly, Tilda, Zoe och Doris som spelar indiemusik, både låtar av andra band och artister men även deras egna låtar. När vi talade med dem uppgav de att de förväntade sig att de kommer att utvecklas väldigt mycket av att vara ute och spela på stan. Deras band är nämligen relativt nystartat, men trots detta har de ändå redan uppnått ett mål de satt när de skapade bandet: att få kultursommarjobb!

Medlemmarna i Drottning Zilvia tror att kultursommarjobb är en väldigt bra möjlighet att sprida glädje i stan, att förbättras som band och att få nya upplevelser!

För att se var Drottning Zilvia befinner sig och spelar, kolla in spelschemat som varje dag publiceras på vår Instagram, @kultursommarjobb, och vår Facebook!

 

//Ines från Marknadsföringsgruppen