“Vi skapar möten mellan olika åldrar med temat Göteborg.”

The Socializers är en grupp som samlat in folks drömmar som sorterats efter ålder.

De målar ihop med barn en drömvärld med papper och penna. Gruppen har även frågat personer runt om i Göteborg om speciella platser för dem samt varför, därefter har de skapat en fotobok med bild och text om varje plats.

De har även samlat in musik och musikminnen från Göteborgs gator och gjort en spellista utefter det. En annan påhittig sak gruppen har gjort är intervjuer där de har intervjuat personer på ålderdomshem och gruppmedlemmar för att visa olikheterna eller likheterna som finns för att sedan spela upp dem för personerna på ålderdomshemmen.

Gruppen har också skrivit ett brev om varje möte de haft med den äldre generationen i Göteborg utifrån gruppens upplevelser som de sedan gett till de äldre som deltagit på mötena.

Missa inte att uppmärksamma och uppskatta The Socializers grymma insats! Följ oss på Instagram och Facebook för mer info och uppdateringar!