Här kommer en presentation av ljudkonstverket Vårt älskade Göteborg, som vi hatar!

En grupp av klyftiga, flitiga och påhittiga ungdomar har tillsammans skapat ett unikt konstverk som bygger på att ungdomarna återberättar upplevda historier. Blandat med de återberättade historierna får man också höra historisk fakta samt instruktioner för en promenadslinga. Ljudkonsverket vidgar dina vyer över Göteborgs ungdomsliv samtidigt som du också tar med dig kunskaper om historia när du promenerat slingan.

Ungdomarna som skapat konstverket säger själva att de vill förmedla hur det är att vara ungdom i Göteborg. Konstverket är one of a kind och det är värt att ta med sig ett par hörlurar ned till Järntorget för att gå promenadslingan och uppleva den obeskrivliga känslan när man lyssnar på konstverket.

Visas från Järntorget, 16 – 23 Juli kl. 11-17!