När de inte är ute och spelar på stan turnerar Cykelgudarna runt på trygghets- och äldreboenden. Arvid Hansen, Ella Johansson, Elliot Holmedal och Thi Johansson bjuder på vackra 60-talslåtar för Göteborgs äldre invånare. Häng med på en intervju!

Thi, gruppens gitarrist börjar med att beskriva hur gruppen besökte ett ålderdomshem i Västra Göteborg. “De blev jätteglada. Det var jättemånga som kom ut”, beskriver sångaren Ella.

Arvid förklarar att gruppen njuter av uppträdandet lika mycket som publiken då publiken känns mer närvarande, jämfört med att spela i stan.

“Det är det som är så fint med att spela liksom, på såna hära trygghets- och äldreboenden för de uppskattar verkligen det vi gör, känns det som. Då vet man också att man har en publik som sitter där och som kollar på det man gör.”

        (Arvid Hansen, 2021)

Ella tillägger även att vissa av åskådarna ibland kommer fram med önskelåtar efter deras uppträdandet, vilket grupperna tycker är väldigt roligt.

 

Missa inte Cykelgudarna när de uppträder i stan! Följ oss på Instagram och Facebook för fler uppdateringar och spelscheman.

 

Text: Chrysella Marlyn

Foto: Mio Sperling, Chrysella Marlyn