Drakens Värld är ett soul/rockband vars tema är fiske, och de beskriver sig själva som ett gäng “goa gubbar”. I en intervju med gruppmedlemmarna Ludvig Bruno, Valter Benjegård, Amos Mattsson, Arvid Albrektson och Edgar Lassbo ställer vi frågan om vad musik innebär för dem.

“Human expression baby” säger Arvid ivrigt medans han förmedlar med sitt kroppsspråk hur självklart hans svar är. Edgar svarar däremot att han ser musik som “Konst i ljudform”.

Vi ber dem även att beskriva hur en typisk dag för dem ser ut.

“Vi möts på frilagret där vi hämtar våra instrument och allt vi behöver och sedan rör vi oss med våran vagn till platser där vi skall spela, och så sätter vi upp och spelar några sets, sedan tar vi lunchrast och sedan spelar vi några sets till och sen går vi tillbaka till frilagret.“

 

 

Håll utkik efter Drakens Värld runt om i stan! Följ oss på Instagram och Facebook för fler uppdateringar.

 

Text: Jonna Lindh & Chrysella Marlyn

Foto: Chrysella Marlyn