The Mashups musik är noggrant ihopslängd!

Gruppen The Mashup består av fyra musikanter från Kultursommarjobb som främst spelar hiphop- och R&B-musik. Gruppmedlemmarna träffades först när Kultursommarjobbet började, så bandet är nytt och fräscht. De kämpade mycket med att kunna framföra så många musikstilar de kan för att alla ska känna sig bekväma och glada. 

Trots att gruppen nyss formats så har de verkligen kunnat visa deras talanger under denna spelperiod! 

Gruppen spelar musik för alla åldrar, vilket man kan se under spelningarna. Det är både unga och äldre i publiken, och vissa börjar verkligen digga med eller till och med dansa till musiken. The Mashup sprider alltså mycket kärlek! 

The Mashup har tyvärr spelat sina sista spelningar för denna period, men de har ett instagramkonto ni kan följa för att se när de spelar härnäst! @themashup_official 

//Marknadsföringsgruppen