Glöm inte bort “Vi Glömde Bort!” 

Det må ha varit regnigt i början av veckan, men Vi Glömde Bort glömde inte bort att ha med sig regnskydd! 

Gruppen består av 6 ungdomar som spelar pop-och R&B-musik, och det är Lea som är gruppchef. Hon berättar att den bästa kultursommarjobbs-upplevelsen hittills var när de spelade på Eriksbergstorget, där den mysiga miljön med dess båtar förgyllde spelningen! 

Som gruppchef berättar hon om hur viktigt det är att hålla ut och att alltid kämpa, då det på så sätt blir enklare att handla vissa situationer. När det regnade hade de med sig regnjackor och presenning för att inte förstöra någon utrustning, vilket är något man verkligen inte klarar sig utan under den svenska sommaren, så det får man se till att inte glömma bort. 

Glöm nu inte bort att lyssna på Vi Glömde bort ute på stan innan veckan är slut! 

//Marknadsföringsgruppen