Idag har vi intervjuat Ida, Lina, och Emanuel som är kultursommarjobbare under första perioden 2020. Vi ställde dem ett par frågor!

Vilken grupp är ni?
– Vi är grupp 3.

Har er grupp något namn?
– Ja, vår grupp heter Konstra.

Vad gör ni för något?
– Vi gör en pjäs, eller man kan kan säga dansföreställning som består utav tre personer som ska skådespela situationen för människor inom riskzonen under coronatider. Den handlar om hur människor med exempelvis diabetes är isolerade hemma och inte kan gå ut eller synas som tidigare. Mer än så kommer vi inte att avslöja, information kommer nästa vecka om när pjäsen utspelas. Kom och se den.

Var och när kommer ni spela upp pjäsen?
– Vi kommer redan börja spela upp vår pjäs från och med nästa vecka i ett skyddsfönster på Drottninggatan 54. Det som är så himla bra är att det kommer att finnas teckenspråk, så att alla kan vara med och titta till pjäsen. Ni är hjärtligt välkomna.

Vad heter föreställningen?
– Föreställningen heter Allt vi inte ser.

Varför valde ni att söka till Kultursommarjobb 2020?
– Vi sökte oss hit via Konstra.

//Marknadsföringsgruppen