En ny period av kultursommarjobb har börjat vilket innebär att vi är ett nytt team som ska underhålla er under de kommande tre veckorna. Redan nu är banden i full gång med att repa sina olika framförande. Åtta olika grupper kommer under de kommande veckorna att liva upp Göteborgs gator och de arbetar allihop med sina egna ideer av konst och kultur. Trion the 24th jobbar på en danskoreografi, bandet BlackBox arbetar med remakes av 80-tals hits och vår teatergrupp övar in sina repliker till pjäsen En världsomsegling under havet. 

Förutom våra åtta band har vi även kostymörer, marknadsförare och tekniker anställda. Dessa tre grupper går under det gemensamma namnet Staben och det är vi som har i uppgift att uppdatera alla våra sociala medier (inklusive denna blogg). Under de kommande veckorna kommer vi dela med oss av bilder och videoklipp både bakom och framför scenen och redan nu på fredag publiceras vårt första projekt.

Nästa vecka drar vi igång med våra framträdanden och två spännande veckor av show ligger framför oss. Våra unga kulturarbetare ger sig ut över hela Göteborg för att underhålla – håll utkik på våra sociala medier för mer information!