Blått och blandat… finns nog inget bättre sätt att förklara denna grupp. Fem killar som “siktar mot månen”, och beskriver sig som en annorlunda grupp med olika musiksmaker men har Jazz som kopplar samman dem. 

Det bästa med Kultursommarjobb enligt bandet är att man knyter nya kontakter och får så många vänner. “Man lär sig mycket samtidigt som man testar sina gränser”, beskriver en medlem i Blått och blandat.

Bandmedlemmarna nämner att de antagligen inte kommer fortsätta som band efter denna period är slut men att de självklart kommer att hålla kontakten. De är dock väldigt stolta över vad de har satt ihop. 

Vi i marknadsföringsgruppen ställde frågan “Vem har bäst humor”, och tro det eller ej… de var inte eniga. Tog ett tag tills de röstade fram Viktor (han som spelar dragspel). Dock så vill William nu inflika att han är roligast (elgitarristen)… Vi fick även ut informationen om att Joel, han på trumpet och gitarr, har svårast att koncentrera sig.