Tack så himla mycket till alla människor som har kommit och tittat ute på stan på våra fantastiska musiker, dansare, konstnärer och skådespelare. Utan er hade det inte varit lika roligt! Och ett stort tack till alla er som läser, gillar, kommenterar och delar vidare- ni är grymma!!  Nu är det tyvärr sista dagen för de flesta av oss kultursommarjobbare.

I helgen fortsätter Kulturkalaset- så håll utkik efter gästspel av Smultronstället (mer info kommer). Från Kultursommarjobb kommer det även finnas en del ungdomar på plats som hjälper till med uppriggning, guidning, vägvisning mm, läs mer om dem här. Ni kan fortfarande se dagens spelschema, så missa inte det. Idag går vi all-in! Spelschemat hittar ni här.

Ifall ni mot förmodan har missat vad vi har pysslat med under period 2  så kommer här en sammanfattning.
Det hela började vecka 31, den 30:e Juli, där vi cirka 100 ungdomar var samlade i stora salen på frilagret. Vi tog upprop, gjorde samarbetsövningar och gick till våra grupper som vi skulle spendera nästkommande tre veckor med. Sedan följde den veckan mer eller mindre den rutinen följt av repetitioner. Under repveckan (första veckan) satte varje grupp ihop sitt set, lärde känna varandra (om de inte kände varandra sen innan) och sedan var det bara till att öva,öva och öva lite till.

Vi i staben arbetade under tiden fram en plan för marknadsföring, fotografering/filmning, intervjuer och mycket annat. Det är många som undrat vad staben egentligen betyder, så som intressant kuriosa för er så är det enligt wikipedia en kringfunktion för olika företagsledningar bland annat (googla för full beskrivning).

Nästföljande två veckor har varit våran spelperiod, där har artisterna spelat, dansat, sjungit, målat och skådespelat runt om i centrala Göteborg.  Här har ni lite bilder på en del av våra grupper från veckorna som har varit, hoppas att ni har njutit lika mycket som vi!:)

Ett stort tack till våra kultursommarjobbstekniker också, de har sett till att all utrustning  och teknik fungerat!