Snart börjar Kultursommarjobbs andra period lida mot sitt slut men vi vill ändå tipsa just dig att söka inför nästa år. Du kan söka själv eller som grupp och det är du som sätter gränserna. Ni kan jobba dels med marknadsföring som vi från staben gör eller så kan ni söka till dans, sång, instrument, sång och instrument, bild- & konst, skådespeleri, akrobatik, you name it! Ni väljer själva.

Alla ansökningar tas emot via nätet, när det blir aktuellt så kommer det finnas ett formulär man fyller i och svarar på frågor i. Om man söker marknadsföring så är det bara att fylla i det formuläret med CV och personligt brev, och sina foto/filmfärdigheter och sedan är det bara att skicka iväg. Om man däremot söker något där man själv eller som grupp ska uppträda får man även skicka in en video där man visar upp vad man kan.

Mannen på bilden nedan heter Johan Björklund han är musikcoach i grunden men fungerar lite som allt i allo här på Kultursommarjobb & han har tre tips till er. Inte bara till er som vill söka musik men överlag till alla som också skickar in en videoansökan, här kommer Björklunds tre tips!

  1. Var kreativ – Låt din ansökan spegla vad du kan, försök få med så många av dina idéer som möjligt som du också vill förverkliga.
  2. Var Ärlig – Visa dina kunskaper ärligt, var beredd på att uppträda med det du visat i videon om du får jobbet.
  3. Tänk på kvalitet – Om du har tillgång till resurser och utrustning för din video, använd dem och gör din video så bra som möjligt.