Den här periodens bild- och konstgrupp går under namnet Inget är skrivet i sten. Bild- och konstgruppen är i sin tur indelad i tre mindre grupper som sysslar med varsitt projekt. Det första är porträtt- och hennamålningen som vi skrivit om tidigare.

 

 

Det andra projektet heter Splasch och håller vanligtvis till i Jubileumsparken.

 

 

Projektet är ett interaktivt konstverk där alla som vill får välja en känsla, en ballong fylld med målarfärg, och sedan kasta den på en vit duk.

 

 

Så här kan det till exempel se ut när Göteborgs invånare och besökare får uttrycka sina känslor i ett stort gemensamt konstverk. Varje förmiddag publiceras dagens spelschemat på Instagram och Facebook, där ni kan alltid dubbelkolla var Splasch håller hus för dagen.

Facebook: Kultursommarjobb Göteborg
Instagram: @kultursommarjobb

Text och bild av Kayla Pimentel