Efter två veckors uppehåll är det plötsligt inte så tomt på Frilagret längre! Kulturintresserade ungdomar från hela Göteborgs möttes när andra perioden av Kultursommarjobb drog igång i morse. Här kommer lite bilder från dagen!


 

Tasso Stafilidis, chef över Kulturkalaset, höll i en HBTQ-utbildning för kultursommarjobbarna i Stora salen på Frilagret. Håll utkik på bloggen för att få veta mer om Tasso och hans jobb!

 

 

Samtidigt på Art College, endast ett stenkast från Frilagret, övades det för fullt. Dans, musik och teater fyllde nästan varenda rum under eftermiddagen. Repetitionsveckan innebär dock inte bara manus som ska skrivas och låtar som ska övas in, även scenkostymer ska sys och tekniken fungera – allt innan veckans slut…

 

Nästa vecka ger vi oss ut på Göteborgs gator och torg! Tills dess finner ni oss här på bloggen samt på Instagram (@kultursommarjobb) och Facebook (Kultursommarjobb Göteborg).

 

Text: Kayla Pimentel
Bild: Perla Heiefort